Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

το 1ο μπάνιο του 2010

Δεν ξέρω αν το κάνατε κι εσείς μικρές, αλλά εγώ μετρούσα τα μπάνια στη θάλασσα (μαζί με τα παγωτά που έτρωγα) κάθε καλοκαίρι. Ο απολογισμός κάθες χρονιάς πολύ ικανοποιητικός, τα μπάνια μπορεί να έφταναν τα 60  ενώ τα παγωτά ξεπερνούσαν σίγουρα τα 100.. η αγαπημένη χαλκιδική πρόσφερε πολλές όμορφες στιγμές, πολύ παιχνίδι, πολύ ξενοιασιά,άπειρες βόλτες με τα ποδήλατα (ίσως κ λίγο πιο μακρυά απο κει που επιτρεπόταν),πολλούς φίλους που με όλους ξανάσμιγες κάθε καλοκαίρι ξανά και δεν έλεγες να μαζευτείς για ύπνο το βράδυ.. Αλλά και το μέσημερι, θυμάμαι καυγάδες για την τήρηση της ώρας κοινής ησυχίας και περιμέναμε "να πάει 5 "για να ξεχυθούμε φωνάζοντας με τα ποδήλατα και να βρεθούμε για κρυφτό, λάστιχο και αυτοσχέδιες χορογραφίες με τα ξένες "επιτυχίες" του καλοκαιριού
Ξενοιασιά... είναι μια λέξη υποτιμημένη, δεν της έχουμε προσδώσει την αξία που της πρέπει..Κανείς δεν την εκτιμά όταν την έχει και όλοι την αναπολούν όταν πια είναι αργά.
το πρώτο μπάνιο είναι μια ανάσα μακρυά και σαν μικρό παιδί περιμένω να "παει η ώρα 5"

2 σχόλια:

  1. despinis mou an ise stin protevousa stis 17 tou mina...leme me tin dindinaki na kanonisoume mia huuuge blogosinadisi! opote NA MAS timisis!

    filia*

    stile mou sto constellation_iris@hotmail.com :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. naiiii
    ki egw kapu tosa eftana pagwta kai mpania !!!
    xexexexexexexe eimastan apisteuta toteeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή